Vijnana Yoga    |    Lessen    |    Ute Wohlmuther    |    Workshops    |    Contact
 

5-12 mei 2018 Yoga, dans en hiking op Ibiza

Meivakantie
Van zaterdag 5 tot en met zaterdag 12 mei geven Sandra en Ute een 7-daagse workshop op Ibiza. Sandra is een goede vriendin van Ute en tevens de eigenares van het yoga centrum.

                

Vakantieweek
In deze vakantieweek ga je veel bewegen en kom je ook tot rust. Zaterdag 5 mei is de aankomstdag; je bent welkom vanaf 15:00 uur. We beginnen om 19:00 uur met het avondeten en daarna het avondprogramma. Op de laatste dag, zaterdag 12 mei, eindigen we na het ochtendprogramma met een lunch om 12:00 uur.

                

Programma
In de ochtend beginnen we met meditatie voor zonsopgang. Daarna beoefenen we pranayama en asanas. Na de lunch is tijd voor wandelen op het eiland, strand of uitrusten aan het zwembad. Het avondprogramma bestaat uit: bodywork, dans, pilates, yoga of lekker uitgaan.

                

Rustieke Finca
Het authentieke landhuis ligt buiten het commerciële gebied, met mediterrane tuinen en een eigen zwembad. In de buurt bevinden zich prachtige stranden. Je kan genieten van de rode aarde, blauwe lucht en turquoise zee. Een Nederlandse kok bereidt heerlijke vegetarische maaltijden. De kamers zijn simpel, schoon en romantisch ingericht.

                

Kosten
De workshop kost € 870 gebaseerd op overnachtingen in een tweepersoonskamer (er zijn één driepersoons, twee dubbel en drie eenpersoonskamers beschikbaar). Inbegrepen is een uitgebreid les- en activiteitenprogramma, 6x ontbijt, 6x lunch en 5x avondeten.

Wat komt er nog bij?
De prijs is exclusief de vlucht naar Ibiza en het vervoer op het eiland. We helpen met het organiseren van de gezamenlijke autohuur. Optioneel is een lunch tijdens een wandeling en 1x gezamenlijk uit eten.

Extra mogelijkheden
Tegen meerprijs kun je in de middag een massage bij Sandra boeken of een coaching sessie bij Ute.

Veel te doen op Ibiza
Je kunt naar de hippie markt, Ibiza stad met vesting bezichtigen, wandeling naar de beroemde rots Es Vedra maken of een paardenrit ondernemen.

Aanmelden
Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers. Heb je vragen, of wil je je aanmelden voor deze unieke workshop?
Stuur een e-mail naar Ute:
info@yogalite.nl

Voor meer foto's over de locatie, kijk ook op: www.ibizamovingarts.com


© 2005-2020 Yoga lite | Links | Colofon
Vijnana Yoga - practicing from inside®